Print button
Apollolaan 410-A, Leiden, Zuid-Holland, 2324 CE, Nederland €10.200 per jaar excl. BTW, gas, water en elektra
Te huur
3
Specificatie
Opp. 90 m2
Publicatie datum apr 25, 2017
Perceelgrootte 90 m2
Oppervlakte 90 m2
Beschrijving
Bijgewerkt op: nov 30, -0001
Algemeen

Zeer goed onderhouden, multifunctionele ruimte met fraai uitzicht over groenpark, plantsoen en de kinderboerderij. Het geheel is een onderdeel van een appartementencomplex en is geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld als kantoorruimte, voor dienstverlenende- en publiekgerichte sectoren. Het geheel is thans in gebruik als praktijkruimte, waarvoor het ook uitermate geschikt is.

Ligging en bereikbaarheid

De ligging is uitstekend, aan de rand van Leiden, maar toch centraal gelegen ten opzichte van de binnenstad, de uitvalswegen A4, A44, de N206, alsmede nabij een doorgaande weg van- Leiden naar Voorschoten. Veel busverbindingen direct om de hoek.Diverse scholen, bejaardenhuizen, een winkelcentrum liggen op korte loopafstand.

Indeling en oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt circa 90 m². De ruimte is erg licht en heeft onder meer een pantry, toilet, verwarming, een fraaie houten vloer en fraaie lichte wanden.

Parkeervoorzieningen

Uitstekende, gratis parkeervoorziening direct voor de deur.

Wijze van oplevering/opleveringsniveau

Het geheel wordt keurig opgeleverd.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 10.200,-- per jaar (€ 850,-- p.m.) exclusief BTW, gas, water en elektra

Huurtermijn

5 + 5 jaar, kortere huurperiode bespreekbaar.

 

Huurbetaling

Per maand vooruit.

 

Zekerheidstelling

Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

 

Huurovereenkomst

Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

 

BTW

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium "meer dan 90% BTW belaste prestaties verricht" voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder zast te stallen percentage.

 

Aanvaarding

Het object is in overleg te aanvaarden.

Locatie