Nieuwveenseweg ong. (kavel A) te Nieuwkoop

Prijs: €624.000
Prijs: €624.000Kosten Koper
Adres: Nieuwveenseweg, Nieuwkoop, Zuid-Holland, 2421 LD, Nederland
Perceelgrootte: 2400 m2
Oppervlakte: 2400 m2
Omschrijving van de pand:
Algemeen

1 royale bouwkavel te koop, bij een vrij nieuw bedrijventerrein "De Olm". De kavel is geschikt voor het bouwen van een bedrijfspand met een maximale milieucategorie III. Op het bedrijventerrein zij zeer uiteenlopende bedrijven gevestigd. Op deze bouwkavel mag geen verkooppunt voor brandstoffen worden gevestigd.

Ligging en bereikbaarheid

Bedrijventerrein "De Olm"ligt uitstekend ten opzichte van uitvalswegen en is goed te bereiken vanaf A4 (Rotterdam – Amsterdam), de N11 (Leiden – Utrecht), de A12 Den Haag – Utrecht), maar ook middels de N231 naar onder meer Alphen aan den Rijn. Ook Schiphol, Hoofddorp en Aalsmeer zijn goed te bereiken. De gemeente Nieuwkoop ligt middenin het groene hart, nabij diverse randmeren en toch ook dichtbij de Randstad.

Indeling en oppervlakte

De bouwkavel is circa 2.400 m² groot en is uitstekend gelegen, op zichtlocatie hoek Nieuwveenseweg en de Atoomweg ongenummerd.  

Parkeervoorzieningen

Parkeervoorziening is uiteraard op eigen terrein te creëren. Parkeren op de openbare weg is ook mogelijk in de daartoe bestemde parkeervakken.  

Wijze van oplevering/opleveringsniveau

De bouwkavel wordt opgeleverd in de situatie zoals het nu is.

Koopprijs

De vraagprijs voor de kavel bedraagt: € 260,= per m² k.k. excl. BTW (€ 624.000,= k.k. excl. BTW). 

Zekerheidstelling

Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter waarde van 10 % van de koopsom.

Koopovereenkomst

Het koopcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding

De kavel is in overleg te aanvaarden.